Σάσα: «Αντιδράσαμε γρήγορα στο προβάδισμα τους»

Σάσα: «Αντιδράσαμε γρήγορα στο προβάδισμα τους»

Ο Λούκας Σάσα μίλησε για το γκολ που πέτυχε και για τη γρήγορη αντίδραση του Άρη μετά το 0-1 της Ξάνθης.

Ο Λούκας Σάσα δεν έχει συχνά την ευκαιρία να σκοράρει και όταν το πετυχαίνει, νιώθει ευτυχισμένος! Αυτό τόνισε  ο Βραζιλιάνος μέσος μετά τη νίκη-πρόκριση του Άρη επί της Ξάνθης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Ο βασικός μου ρόλος είναι αμυντικός, να δίνω δύναμη και ισορροπία στην ομάδα, ωστόσο, όταν μου δίνεται η ευκαιρία να προωθηθώ το κάνω. Είμαι χαρούμενος κι ευτυχισμένος που σκόραρα γιατί και το παραγωγικό κομμάτι είναι τομέας του παιχνιδιού μου» σχολίασε ο Σάσα.

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο Σάσα ανέφερε: «Ήταν στόχος να περάσουμε στην επόμενη φάση και το καταφέραμε. Δεν ήταν εύκολο, αλλά δύσκολο. Ξέραμε ότι θα ερχόντουσαν για να μας πιέσουν, να σκοράρουν και να διεκδικήσουν την πρόκριση. Πέτυχαν νωρίς το γκολ εμείς όμως εμείς αντιδράσαμε γρήγορα και αποκτήσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Θα έλεγα όμως ότι ηρεμήσαμε και κάναμε το παιχνίδι μας μετά την ισοφάριση γιατί στο δεύτερο ημίχρονο αποκτήσαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγών παίζοντας έξυπνα και ώριμα», είπε.

Για το επικείμενο ματς με τον Ολυμπιακό, ο Σάσα τόνισε: «Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο και χαίρομαι που μας δικαιώνουν τα αποτελέσματα. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι δύσκολο, κάθε αγώνας έχει μεγάλη αξία και ανεξαρτήτως της δυσκολίας του αγώνα, πάντα στοχεύουμε στη νίκη και γι’ αυτή θα πάμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ