Κύπελλο Ελλάδας: Τα φλας στραμμένα στο ΟΑΚΑ και στον… Φορτούνη

Κύπελλο Ελλάδας: Τα φλας στραμμένα στο ΟΑΚΑ και στον… Φορτούνη

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1 απέναντι στα Γιάννενα. Επιστρέφει στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Κώστας Φορτούνης, πιθανό να αγωνιστεί απέναντι στην Καλαμάτα. Τυπική διαδικασία για τον ΠΑΟΚ ο επαναληπτικός με τον ΟΦΗ, προβάδισμα για τη Λαμία κόντρα στα Τρίκαλα, όλα ανοιχτά μεταξύ Πανιωνίου και Παναιτωλικού.

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πιο σημαντικό ματς της ημέρας να είναι το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15), στο οποίο οι «πράσινοι» καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-1 από τους «Ζωσιμάδες».

Ο Δώνης προσανατολίζεται στην ίδια ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στον Πανιώνιο, του οποίου επικράτησε με 3-0, καθώς θέλει επιθετικό σχήμα για να φτάσει στην ανατροπή. Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο από την Κυριακή προκειμένου οι παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο.

Νωρίτερα, στις 15:00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ σε μια… τυπική διαδικασία μετά το 3-0 με το οποίο είχε επικρατήσει ο «δικέφαλος» στον πρώτο αγώνα της Κρήτης, ενώ η Λαμία την ίδια ώρα καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 που κέρδισε στα Τρίκαλα και να βρεθεί στα προημιτελικά του θεσμού.

Τα πάντα ανοιχτά στη Νέα Σμύρνη, εκεί που Πανιώνιος και Παναιτωλικός συγκρούονται στη ρεβάνς του μεταξύ τους 0-0 από το Αγρίνιο, σε ένα ματς που ξεκινάει στις 17:15.

Τέλος, π Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 19:30 την Καλαμάτα στη ρεβάνς του υπέρ του 2-0 του πρώτου αγώνα, με το οποίο έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά, με τον Φορτούνη να επιστρέφει στην αποστολή ενώ είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ (15:00, CosmoteSport1HD)
Λαμία – Τρίκαλα (15:00, CosmoteSport3HD)
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, CosmoteSport2HD)
Πανιώνιος – Παναιτωλικός (17:15, CosmoteSport3HD)
Ολυμπιακός – Καλαμάτα (19:30, CosmoteSport1HD)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ