Το Καραϊσκάκη ανοίγει τις πύλες του ξανά

Το Καραϊσκάκη ανοίγει τις πύλες του ξανά

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Καλαμάτα στο πλαίσιο των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και το Καραϊσκάκη είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του στον κόσμο για πρώτη φορά μέσα στη νέα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης (15/1) την Καλαμάτα στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος και το Καραϊσκάκη είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του στον κόσμο για πρώτη φορά μέσα στη νέα χρονιά.

Η τιμωρία με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβληθεί στους Πειραιώτες δεν έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς να βρεθούν στο γήπεδο για τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και ΑΕΛ, απόφαση πάντως που δεν κόστισε βαθμολογικά στους «ερυθρόλευκους».

Παρά την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες, το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να συγκεντρώσει 6 βαθμούς από τα δυο κρίσιμα παιχνίδια και να συνεχίσει απτόητο την πορεία του στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι απέναντι στην Καλαμάτα, όμως, πρόκειται να είναι διαφορετικό, αφού το Καραϊσκάκη καλωσορίζει για πρώτη φορά τους οπαδούς του για φέτος και μάλιστα σε ένα παιχνίδι που είναι πολύ πιθανό να συνοδευτεί με πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ