Λαμία – Τρίκαλα 1-1

Λαμία – Τρίκαλα 1-1

Η Λαμία δυσκολεύτηκε στη ρεβάνς απέναντι στα Τρίκαλα, ήρθε ισόπαλη με 1-1, όμως χάρη στο διπλό του πρώτου ματς πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. «Άγγιξαν» την πρόκριση στο 90+5 οι Θεσσαλοί.

Η Λαμία δια πυρός και σιδήρου πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στα Τρίκαλα, που έφτασαν πολύ κοντά σε μια ιστορική πρόκριση στο 95ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι είχαν πάρει τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς και πως ξεκίνησαν με γκολ το ματς, από τον Μπιανκόνι, «κατέβασαν» τον γενικό μετά το 30′ και λίγο έλειψε να χάσουν μια δικη τους πρόκριση. Οι  φιλοξενούμενοι στάθηκαν εξαιρετικά κι αν δεν ήταν το δοκάρι του Καχριμάν στο 90+5 τότε αυτοί θα ήταν που θα πανηγύριζαν την πρόκριση.

Η Λαμία μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με σκοπό να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση, αφού με το 1-0 του πρώτου αγώνα, με ένα γρήγορο γκολ θα καθάριζε.

Στο δεύτερο λεπτό είχαμε την πρώτη καλή στιγμή, όταν ο Μπιανκόνι βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ αλλά έδιωξε η άμυνα των Τρικάλων πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Δυο λεπτά αργότερα προειδοποίησε για δεύτερη φορά τους Θεσσαλούς, αφού έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τον Σάλιακα και πάλι ο Μπιανκόνι έπιασε την κεφαλιά αλλά έδιωξε σωτήρια ο Ζαρόπουλος.

Στο 10ο λεπτό, ο νεαποκτηθείς Μπιανκόνι και πάλι, αυτή τη φορά ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Μετά το 25λεπτο τα Τρίκαλα βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση και στο 33ο λεπτό τα κατάφεραν.

Συγκεκριμένα, μετά από λάθος της Λαμίας στο χώρο του κέντρου ο Πέλκας των φιλοξενούμενων πήρε τη μπάλα, έφτασε έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Βύντρα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Καχριμάν.

Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου,με τα Τρίκαλα με ένα γκολ στο δεύτερο μέρος να παίρνουν την πρόκριση. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε πολύ και η πρώτη πραγματικά καλή στιγμή έγινε στο 86ο λεπτό με τον Μπιανκόνι, ο οποίος πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά ο Οικονομόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Στα τελευταία 20 λεπτά τα Τρίκαλα πίεσαν αρκετά τη Λαμία, η ομάδα του Άκη Μάντζιου οπισθοχώρησε, όμως δεν απειλήθηκε με εξαίρεση ένα σουτ του Ντόση στο 87ο λεπτό, όπου μπλόκαρε ο Καχριμάν. Στο 89′ ο Μπιανκόνι, που ήταν ο κορυφαίος στου ματς, πέρασε και τον Ζαρόπουλο, αλλά αμυντικός των Τρικάλων κόβει πριν η μπάλα περάσει όλη τη γραμμή.

Στο 95′ όμως τα Τρίκαλα έφτασαν μια ανάσα από την ιστορική πρόκριση απέναντι στη Λαμία, όμως το δοκάρι γλίτωσε τους γηπεδούχους από έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό. Συγκεκριμένα, ο Λώττας εκτέλεσε το φάουλ για τα Τρίκαλα, ο Πέλκας από κοντά έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κάχριμαν.

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Δημούτσος, Μπαχανάκ (24′ Βασιλόγιαννης), Σάλιακας, Ρόμανιτς, Τιρόνε, Μπιανκόνι.

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Γρηγορόπουλος (60′ Βέρτζος), Ριζογιάνης, Πέλκας, Ντόσης, Τσίπρας, Ελευθεριάδης, Σταματής, Παπαγεωργίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ