Κλοπή: Ακύρωσαν ως οφσάιντ πεντακάθαρο γκολ του Παναθηναϊκού (vid)

Κλοπή: Ακύρωσαν ως οφσάιντ πεντακάθαρο γκολ του Παναθηναϊκού (vid)

Ρεσιτάλ… εξυγίανσης στο ΟΑΚΑ, με τον βοηθό Καλύβα και τον διαιτητή Παπαδόπουλο να ακυρώνουν ως οφσάιντ το πεντακάθαρο γκολ του Ινσούα στο 33’. Εκτός τόπου και χρόνου ο βοηθός έκοψε άλλες δύο φορές λανθασμένα επιθέσεις του Τριφυλλιού για οφσάιντ - Εξαλλοι οι Πράσινοι με τα διαιτητικά «όργια».

«Οργια» στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, με τον βοηθό Καλύβα να σηκώνει τη σημαία του για οφσάιντ και τον διαιτητή της αναμέτρησης, Παπαδόπουλο, να ακυρώνει το πεντακάθαρο γκολ του Ινσούα.

Συγκεκριμένα στο 33’, με το σκορ στο 0-1 υπέρ των Ηπειρωτών, ο Γιόχανσον έκανε τη σέντρα, ο Ινσούα πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, αλλά το γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μια απόφαση που προκάλεσε την οργή του ίδιου, των συμπαικτών του, του «πράσινου» πάγκου και φυσικά των οπαδών του Τριφυλλιού.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από το ριπλέι ο μπακ του Παναθηναϊκού καλύπτεται πεντακάθαρα από τους αμυντικούς του ΠΑΣ Γιάννινα και δεν υπάρχει καμία περίπτωση οφσάιντ. Ξεκάθαρη κλοπή και αλλοίωση αποτελέσματος, με τον διαιτητή να ακυρώνει πεντακάθαρο γκολ του Τριφυλλιού και να μην του δίνει τη δυνατότητα να ισοφαρίσει.

Απίστευτα πράγματα στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να διαμαρτύρεται δίκαια για την τραγική διαιτησία του Παπαδόπουλου, που είναι από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Εξυγίανση και στο Κύπελλο, με τον Μακεδόνα να τα έχει… χαμένα.

Ο ίδιος βοηθός μάλιστα υπέδειξε δύο ακόμα φορές λανθασμένα ως οφσάιντ παίκτες του Παναθηναϊκού. Λίγα λεπτά μετά το ακυρωθέν γκολ, ο Δώνης έκανε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Μακέντα και ο βοηθός σήκωσε τη σημαία του  για οφσάιντ. Η κεφαλιά μπορεί να πήγε άουτ, αλλά για μια ακόμα φορά ο Καλύβας έχασε τη φάση.

Όπως και στο 45’, όταν ο Ζαχίντ πήγε να συνδυαστεί με τον Μακέντα μέσα τη μεγάλη περιοχή των Ηπειρωτών, αλλά ο βοηθός σταμάτησε τη φάση για οφσάιντ. Και πάλι λανθασμένα.

Για γέλια και για κλάματα η διαιτησία στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ