Κοροβέσης: «Ψάχνουμε τα πατήματά μας, θα ανατρέψουμε την κατάσταση»

Κοροβέσης: «Ψάχνουμε τα πατήματά μας, θα ανατρέψουμε την κατάσταση»

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, Νίκος Κοροβέσης, μίλησε για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, τονίζοντας όμως ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Ο Νίκος Κοροβέσης, μετά της πρόκριση της πρώην ομάδας του (ΠΑΟΚ) απέναντι στον ΟΦΗ, τόνισε ότι όλα είχαν κριθεί από το πρώτο ματς, ενώ σχολίασε και το ντεφορμάρισμα, καταλήγοντας στο ότι ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, θα αντιστρέψουν την κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω ότι κρίθηκε στο πρώτο ματς. Κάναμε δύο κακά παιχνίδια, προσπαθήσαμε σαν ομάδα να διαχειριστούμε την κούραση. Το θετικό είναι ότι έπαιξαν νέα παιδιά από την Κ20 και είναι σημαντικό να παίρνουν αγωνιστικό χρόνο αυτά τα παιδιά.

Σίγουρα ψάχνουμε να βρούμε τα πατήματά μας γιατί τώρα τελευταία δεν τα πάμε πολύ καλά. Μας λείπει το θετικό αποτέλεσμα που θα ανατρέψει την κατάσταση, αλλά θεωρώ ότι το Σάββατο θα έρθει αυτή η νίκη.

Υπάρχει ένα ντεφορμάρισμα και θα το διαχειριστούμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και σιγά, σιγά θα βρούμε τα πατήματά μας. Έχω πολύ καλή σχέση με όλους στον ΠΑΟΚ και είναι πολύ ευχάριστο όταν επιστρέφω στην Τούμπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ