Γιόχανσον: «Μετατρέψαμε την οργή μας σε δίψα για πρόκριση»

Γιόχανσον: «Μετατρέψαμε την οργή μας σε δίψα για πρόκριση»

Ο Ματίας Γιόχανσον μίλησε για τη μεγάλη ανατροπή του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά δεν παρέλειψε να«καυτηριάσει» και τα διαιτητικά λάθη.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο δεξιός μπακ των «πράσινων», Ματίας Γιόχανσον, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση, έθεσε τους στόχους του Παναθηναϊκού, ενώ σχολίασε και την έλλειψη σταθερότητας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πως νιώσατε όταν ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά το γκολ του ΠΑΣ; «Φυσικά και απογοητευτήκαμε. Το γκολ του Ινσούα ήταν κανονικό. Υπήρχε κάποια απογοήτευση στο α’ ημίχρονο, επειδή ήμασταν καλύτεροι. Δεν προσπαθούσαν να παίξουν και πέτυχαν ένα γκολ από στατική φάση.

Το ίδιο είχε συμβεί και στο ματς με την ΑΕΚ, επομένως γνωρίζαμε ότι αν βάζαμε γκολ θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς. Βάλαμε το πρώτο γκολ και αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση.

Και μετά ένα ακόμη και πίστευα στην πρόκριση. Στο ημίχρονο υπήρχε απογοήτευση, αλλά έπρεπε να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο».

Ο θυμός μετατράπηκε σε δίψα; «Φυσικά. Τον αξιοποιήσαμε όπως έπρεπε».

Εσύ, και άλλοι παίκτες φέρατε ως παράδειγμα το ματς με την ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ο προπονητής έκανε κάποια αναφορά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ; «Όχι, είπε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να μην απογοητευόμαστε και να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας».

Παίζοντας με αυτή τη δίψα, πιστεύεις ότι μπορείτε να φτάσετε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου; «Φυσικά, γιατί όχι αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το τι χρειάζεται η ομάδα για να αποκτήσει σταθερότητα: «Τον νέο χρόνο πάμε καλά. Ουσιαστικά, στα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν δεν πήγαμε καλά αμυντικά. Έπειτα αποκτήσαμε σταθερότητα αμυντικά. Τώρα έχουμε βελτιωθεί και στο επιθετικό σκέλος. Είμαστε πολύ καλή ομάδα».

Για τον ποιον αντίπαλο θα προτιμούσε στα προημιτελικά: «Δεν ξέρω καν ποιες ομάδες είναι στους “8”. Ας είναι οποίος να ναι. Αν θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο πρέπει να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ