Ολυμπιακός: Με Καφού και Φορτούνη

Ολυμπιακός: Με Καφού και Φορτούνη

Απευθείας στην εντεκάδα ο Πορτογάλος μέσος. Για πρώτη φορά φέτος βασικός ο Φορτούνης - Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για τη βασική 11άδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Λαμία (4/2, 18:00)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας για τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Πειραιά να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Οι Ερυθρόλευκοι με τη νίκη επί της Ξάνθης (3-1) και την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (2-0), βρίσκονται στο +2 από τον Δικέφαλο και πλέον έχουν επικεντρωθεί στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Λαμία. Οι Πειραιώτες αύριο το απόγευμα (4/2,18:00) θα αντιμετωπίσουν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας την ομάδα του Ακη Μάντζιου, με στόχο να κάνουν το πρώτο και πιθανότατα καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του θεσμού.

Το έργο τους, ωστόσο, δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς θα έχουν απέναντί τους μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, η οποία μάλιστα πέρσι τους απέκλεισε στην ίδια ακριβώς φάση! Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει για κανένα λόγο οι παίκτες του να κάνουν τα περσινά λάθη, έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και περιμένει από την ομάδα του να πετύχει μια επιβλητική νίκη, που θα της δώσει αέρα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού.

Στο αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν τη δυνατότητα να δουν εν δράσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τόσο Καφού όσο και τον Μορ. Μάλιστα, ο Ιβηρας προπονητής σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Καφού στην αρχική 11άδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2, έχοντας τον Αλέν κάτω από τα δοκάρια και τους Τοροσίδη, Αβραάμ, Σισέ και Γκασπάρ στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ θα είναι οι Καμαρά και Καφού, με τον Πορτογάλο μέσο να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στα δύο άκρα θα είναι οι Λοβέρα και Ραντζέλοβιτς, με τον Φορτούνη πίσω από τον Αχμέντ Χασάν. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί ο αρχηγός των Πειραιωτών ως βασικός μετά τον τραυματισμό του.

Οσον αφορά στον Αιγύπτιο, ο διεθνής στράικερ είχε αγωνιστεί ως αλλαγή για λίγα λεπτά στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους: Αλέν, Τζολάκη, Καραργύρη, Τοροσίδη, Γκασπάρ, Μαρτίνη, Σισέ, Αβραάμ, Σεμέδο, Μπέλιτς, Καμαρά, Ξενιτίδη, Καφού, Μορ, Μασούρα, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνη, Σουντανί και Χασάν.

Εκτός επιλογών έμειναν οι Σα, Βαλμπουενά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ομάρ, Τσιμίκας, Ελ Αραμπί, Χριστοδουλόπουλος και Μπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ