«Πρέπει να σκοράρουμε»: Τι είπε ο Δώνης εν όψει Τούμπας και τι σχήμα ετοιμάζει

«Πρέπει να σκοράρουμε»: Τι είπε ο Δώνης εν όψει Τούμπας και τι σχήμα ετοιμάζει

Η προτροπή του Δώνη προς τους παίκτες του εν όψει του αποψινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η σύγκριση με αυτό της Κυριακής και οι αλλαγές που ετοιμάζει στα πρόσωπα.

Να σκοράρει προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητές του για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αυτός είναι ο σημερινός στόχος του Παναθηναϊκού στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, αυτό ζήτησε/τόνισε στους παίκτες του ο Γιώργος Δώνης στην ομιλία του για το παιχνίδι.

Με την υποσημείωση πως σήμερα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι, ακόμα πιο σημαντικό και από της Κυριακής για το πρωτάθλημα. «Πρέπει να βάλουμε γκολ», ήταν η… προτροπή του Δώνη, ο οποίος δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να φοβηθεί το παιχνίδι. Έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του και γνωρίζει πως αν κάνει το παιχνίδι της, μπορεί να φύγει ακόμα και με τη νίκη.

Όσον αφορά τα πλάνα που έχει για το ματς; Το θετικό για τον Έλληνα προπονητή είναι πως έχει στη διάθεσή του τους Κουρμπέλη και Νάγκι, που είναι στην αποστολή, αλλά είναι αμφίβολο αν θα τους ξεκινήσει.

Περισσότερες πιθανότητες έχει ο αρχηγός, προκειμένου να παίξει με Ανουάρ και Δώνη στον άξονα, με τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη στα άκρα και τον Μακέντα στην επίθεση. Από ‘κει και πέρα, δε θα αλλάξει κάτι στα μετόπισθεν, με τον Διούδη να είναι στο τέρμα, τους Πούγγουρα – Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας και τους Ινσούα και Γιόχανσον στις άκρες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπουζούκης, Περέα, Θεοχάρης, Νούνες, Καμπετσής και Αλεξανδρόπουλος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ