Γκάμα: «Θέλουμε πολύ το Κύπελλο»

Γκάμα: «Θέλουμε πολύ το Κύπελλο»

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην αυριανή (06/02, 7 μ.μ.) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο αυριανό (06/02, 7 μ.μ.) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους άπαντες στον Άρη. Ο Μπρούνο Γκάμα με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Άρης στο YouTube τόνισε ότι τόσο οι παίκτες όσο και ο κόσμος θέλουν την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Ήταν σημαντικό που καταφέραμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Πανιώνιο και συνδυάσαμε τη νίκη μας με καλή εμφάνιση. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα, όμως σημασία έχει ότι κερδίσαμε».

Για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο: «Μας περιμένει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε την Πέμπτη να κάνουμε το πρώτο βήμα. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για το ότι οι οπαδοί του Άρη ζήτησαν την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Ξέρουμε ότι ο κόσμος θέλει πολύ το Κύπελλο. Και εμείς το θέλουμε πολύ. Την Πέμπτη να γεμίσουν το γήπεδο και μαζί να κάνουμε τη προσπάθεια για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, που θα φέρει τη πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ