Σβάρνας: «Θα πάρουμε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ»

Σβάρνας: «Θα πάρουμε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ»

Σίγουρος για την πρόκριση ο αμυντικός της ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Ο Στράτος Σβάρνας με το πρώτο του γκολ στην ποδοσφαιρική του καριέρα έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ΑΕΚ έναντι του Παναιτωλικού και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, εμφανίστηκε σίγουρος ότι στο ΟΑΚΑ η Ένωση θα σφραγίσει την πρόκριση.

Παράλληλα ο νεαρός αμυντικός μιλώντας στην κάμερα της Cosmote αναφέρθηκε και στο πόσο τον έχει βοηθήσει ο Μάσιμο Καρέρα ώστε να βελτιωθεί.

Αναλυτικά:

«Ο Παναιτωλικός παρότι είναι χαμηλά στη βαθμολογία έχει ενισχυθεί. Βρήκαμε το εκτός έδρας γκολ για να πάρουμε το αβαντάζ. Δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά θεωρώ πως δεν θα μας προβληματίσει αυτό και στην έδρα μας, με τον κόσμο μας θα πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο».

Για το πρώτο του γκολ είπε: «Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου επίσημο γκολ, αλλά θα ήμουν πιο χαρούμενος αν είχε συνδυαστεί με νίκη. Όλοι μου έλεγαν ‘άντε, πότε θα βάλεις γκολ;’ Και έγινε».

Για το πόσο τον έχει βοηθήσει ο Μάσιμο Καρέρα, που υπήρξε αμυντικός, είπε: «Ο προπονητής έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο σε αυτή τη θέση και έχει βοηθήσει και εμένα, αλλά και όλα τα παιδιά. Δουλεύουμε πολύ σε θέματα τακτικής και έχει ανέβει η ψυχολογία μου. Μας λέει να παίζουμε ποδόσφαιρο, χωρίς φόβο και ας κάνουμε λάθη. Λάθη κάνουν όλοι, ακόμη και σε επίπεδο Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ