Βασιλαντωνόπουλος: «Όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αρπάξουμε την ευκαιρία»

Βασιλαντωνόπουλος: «Όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αρπάξουμε την ευκαιρία»

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μίλησε για τις ευκαιρίες που δίνει ο Μάσιμο Καρέρα σε όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και για την υπόθεση πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασιλαντωνόπουλος στην κάμερα της Cosmote TV:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερη απόδοση. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να βάζαμε ένα δεύτερο γκολ. Ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός έχει βελτιωθεί και παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε κάποια μέτρα. Στο ΟΑΚΑ θα πάμε να πάρουμε την πρόκριση. Παλεύουμε για το Κύπελλο, είναι ο στόχος μας».

Για την κούραση: «Αρκετά παιδιά έχουν πάρει βαρύ φορτίο. Θεωρώ ωστόσο ότι θα μπορούσαμε σε δυο φάσεις να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στην ευκαιρία του Λιβάγια. Δεν έγινε και κοιτάμε το επόμενο ματς και τη ρεβάνς»

Για τη δική του συμμετοχή: «Ειχα σχεδόν 7 μήνες από το τελευταίο μου παιχνίδι. Ημουν έτοιμος. Καθημερινά δουλεύω πολύ για όποτε μου δοθεί η ευκαιρία. Μου δόθηκε. Ο προπονητής έχει δώσει σχεδόν στα περισσότερα παιδιά του ρόστερ παιχνίδια. Μας το είχε πει, μας το λέει και όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αρπάξουμε την ευκαιρία για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στο ρόστερ του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ