ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Απίθανη ευκαιρία με τον Λάμπρου πριν σκοράρει ο Βαρέλα (vid)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Απίθανη ευκαιρία με τον Λάμπρου πριν σκοράρει ο Βαρέλα (vid)

Ο Λάζαρος Λάμπρου έχασε τρομερή ευκαιρία στο 71' να κάνει το 2-0 στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Αν και τελικά ο «Δικέφαλος» βρήκε το δεύτερο γκολ με τον Βαρέλα ένα λεπτό αργότερα.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά» πέτυχαν οι Βιεϊρίνια στο 35′ και Βαρέλα στο 72′. Ωστόσο, λίγο πριν γίνει το 2-0, ο Λάζαρος Λάμπρου έχασε απίστευτη ευκαιρία για να βάλει εκείνος το δεύτερο γκολ των Θεσσαλονικέων.

Πιο συγκεκριμένα, στο 71′ ο Δημήτρης Γιαννούλης πέρασε εκπληκτική πάσα για τον Λάμπρου, με τον τελευταίο να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Σωκράτη Διούδη και να πλασάρει, αλλά τον γκολκίπερ του «τριφυλλιού» να κάνει μία σπουδαία επέμβαση.

Ο Λάμπρουτ, μάλιστα, έκανε προσποίηση στον Διούδη αλλά το πλασέ ήταν κακό, με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να απλώνει το αριστερό του πόδι και να αποσοβεί το 2-0. Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, καθώς ένα λεπτό αργότερα έγινε το τελικό 2-0.

Δείτε την τρομερή ευκαιρία του Λάμπρου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ