Ινσούα: «Φανερό στο ριπλέι ότι βρήκα τη μπάλα» (vid)

Ινσούα: «Φανερό στο ριπλέι ότι βρήκα τη μπάλα» (vid)

Ο Εμάνουελ Ινσούα αναφέρθηκε στη φάση του πέναλτι που έκρινε το παιχνίδι και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αντιδράσει στη ρεβάνς.

Απόλυτος ήταν ο Εμάνουελ Ινσούα για τη φάση του πέναλτι, υποστηρίζοντας ότι βρήκε τη μπάλα και όχι τον Πέλκα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ τόνισε ότι ο νικητής κρίθηκε από μία λεπτομέρεια που δεν ήταν σωστή.

«Ο ΠΑΟΚ σκόραρε από ένα πέναλτι που άμα το δεις στο ριπλέι, είναι φανερό ότι βρήκα τη μπάλα. Έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή, γιατί είναι μία λεπτομέρεια που έκρινε την αναμέτρηση» σχολίασε ο Ινσούα στo Cosmote TV.

Έπειτα, ο Ινσούα μίλησε για το παιχνίδι: «Ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν εξίσου καλοί και πληρώσαμε την αδυναμία μας στις στημένες φάσεις. Από μία τέτοια δεχτήκαμε το γκολ. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Τέλος, ο Ινσούα έδειξε να πιστεύει στην ανατροπή στη ρεβάνς: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας, μαζί με τους οπαδούς μας και θα προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε. Έχουμε ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, θα το δούμε από αύριο, αλλά στη ρεβάνς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ