ΠΑΟΚ: Αμφίβολος για Παναθηναϊκό ο Πέλκας

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος για Παναθηναϊκό ο Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας (10/2) και η συμμετοχή του στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό κρίνεται αμφίβολη.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για τον αγώνα ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (12/2, 20:00), για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αυξημένης επιβάρυνσης στην προπόνηση της Δευτέρας (10/2) και η συμμετοχή του στο ματς Κυπέλλου είναι αμφίβολη. Στην προπόνηση της Τρίτης θα κριθεί αν θα παίξει ή όχι.

Δείτε αναλυτικά την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον ΟΦΗ έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για ειδικό πρόγραμμα. Ο Φερνάντο Βαρέλα κι ο Δημήτρης Γιαννούλης έμειναν στο φυσικοθεραπευτήριο γι’ αποκατάσταση εξαιτίας μικροχτυπημάτων που δέχτηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι Κρέσπο και Ζαμπά συνέχισαν την αποθεραπεία τους.
Οι υπόλοιποι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο και σήκωσαν μανίκια ενόψει επαναληπτικού.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του ετοίμασαν ένα ασκησιολόγιο που περιελάμβανε αρχικά δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας και εξάσκηση στα τελειώματα.

Την Τρίτη (11.02) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ