Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση

Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση

Ο Αμπέλ Φερέιρα, συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό τους Βαρέλα, Γιαννούλη και Πέλκα που προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Μια προπόνηση στην Τούμπα και στο δρόμο ξανά. Για έναν ακόμα… τελικό. Για ένα ματς πρόκρισης. Για ένα ματς πρόκλησης. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για να παλέψει για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο γήπεδο που κατέκτησε τα δύο τελευταία τρόπαια.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει στη διάθεσή του για τον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό τόσο τους Φερνάντο Βαρέλα, Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Πέλκα που προπονήθηκαν σήμερα κανονικά μετά τα χτυπήματα που δέχτηκαν κόντρα στον ΟΦΗ, όσο και τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα, έκανε τεστ ετοιμότητας και μπήκε στην αποστολή.

Η προπόνηση της Τούμπας αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και τις στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

Η αποστολή για τον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης , Βιεϊρίνια, Εσίτι, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ