Άρης: Μέσα ο Μανσίνι, ατομικό ο Ιντέγε

Άρης: Μέσα ο Μανσίνι, ατομικό ο Ιντέγε

Ο προπονητής του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ, είδε τον Μανσίνι να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο Μπράουν Ιντέγε.

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μίκαελ Ένινγκ είδε τον Μανσίνι να τίθεται στη διάθεσή του ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης, ενώ αντίθετα ο Μπράουν Ιντέγε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (13/02, 19:00), στο πλαίσιο της 7ης φάσης (2η Αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδας («8») της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 (μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή).

Σήμερα, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπράουν Ιντέγε, από την πλευρά του, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ