ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Φερέιρα για την ενδεκάδα του ΟΑΚΑ

ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Φερέιρα για την ενδεκάδα του ΟΑΚΑ

Από τη στιγμή που έμεινε στη Θεσσαλονίκη ο Μάτος, ο παίκτης που θα καλύψει την δεξιά πλευρά της άμυνας θα είναι ο Βιεϊρίνια. Στην ενδεκάδα επιστρέφουν οι Πασχαλάκης και Πέλκας ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα και τα τεστ ετοιμότητας.

Η απόφαση του Αμπέλ Φερέιρα να αφήσει στη Θεσσαλονίκη τον Λέο Μάτος δεν ξάφνιασε. Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε αυτή την απόφαση με σκοπό ο Βραζιλιάνος αμυντικός να ξεκουραστεί καθώς ακολουθούν πολλές και σημαντικές μάχες το επόμενο διάστημα.

Το ποιος θα καλύψει το κενό στην δεξιά πλευρά της άμυνας δεν είναι σπαζοκεφαλιά. Αυτό θα το κάνει ο Αντρέ Βιεϊρίνια όπως και στην πρώτη αναμέτρηση της Τούμπας. Μάλιστα σε εκείνο το παιχνίδι η αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ ήταν πιο συμπαγείς ενώ αξιοποιήθηκαν στο μέγιστο και οι δύο πλευρές.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου για την αυριανή αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια στην άμυνα δεξιά ο Βιερίνια, αριστερά ο Γιαννούλης και στα στόπερ οι Ίνγκασον και Βαρέλα. Στο κέντρο της άμυνας οι Μαουρίσιο και Μίσιτς. Στις πτέρυγες οι Λημνιός και Μπίσεσβαρ, στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Σβιντέρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ