Φερέιρα: «Απόλυτη προσήλωση για την πρόκριση»

Φερέιρα: «Απόλυτη προσήλωση για την πρόκριση»

Ο Αμπέλ Φερέιρα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το θεσμό του κυπέλλου.

Το σκορ του πρώτου αγώνα, 2-0, στην Τούμπα, μπορεί να δίνει ένα προβάδισμα στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, όμως στη Μικράς Ασίας θεωρούν πως αν δεν δοθεί η δέουσα προσοχή όλα μπορούν να ανατραπούν.

Στο Δικέφαλο πιστεύουν πως αύριο στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης θα πιέσει για αναζητήσει ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Αυτό που ζήτησε ο Αμπελ Φερέιρα από τους ποδοσφαιριστές του είναι απόλυτη προσήλωση στον στόχο.

«Ο αντίπαλος από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης θα προσπαθήσει να μας πιέσει ψηλά και να μας οδηγήσει σε βεβιασμένες προσπάθειες. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να δείξουμε σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Είμαι σίγουρος πως εκτός από την πρόκριση θα πάρουμε και τη νίκη»

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε μ’ αυτό τον τρόπο να προετοιμάσει την ομάδα του για το τι θα συναντήσει αύριο (12/2) στο ΟΑΚΑ, αλλά και να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ