Ολυμπιακός: Με Φορτούνη, Λοβέρα και πολλούς βασικούς κόντρα στη Λαμία

Ολυμπιακός: Με Φορτούνη, Λοβέρα και πολλούς βασικούς κόντρα στη Λαμία

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκρινε ότι ο Φορτούνης είναι έτοιμος για βασικός και τον ξεκινάει κόντρα στη Λαμία. Αριστερά ο Λοβέρα, ποιοι άλλοι ξεκινούν.

Κάθε τίτλος είναι στόχος για τον Ολυμπιακό. Το Κύπελλο μπορεί να έρχεται τρίτο σε αξιολόγηση σημαντικότητας, αλλά παραμένει στόχος. Και για αυτόν τον λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αρκετούς από του βασικούς ποδοσφαιριστές του, στον σημερινό επαναληπτικό με τη Λαμία. Με τη μεγαλύτερη έκπληξη να ακούει στο όνομα «Κώστας Φορτούνης».

Παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σχεδόν 75 λεπτά πριν από μόλις τρεις ημέρες (Ατρόμητος) και παρότι είχε μία μικρή ενόχληση στον αριστερό αστράγαλο, ο Μαρτίνς αποφάσισε ότι ο Φορτούνης είναι σε θέση να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα στον επαναληπτικό με την ομάδα της Φθιώτιδας. Ετσι, τον επέλεξε για τη βασική 11άδα της αναμέτρησης.

Μάλιστα, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι το τελευταίο γκολ του Φορτούνη με τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε επιτευχθεί κόντρα σε αναμέτρηση με τη Λαμία. Στην εκτός έδρας νίκη των Πειραιωτών με 3-1 στις 21/04/2019, ο «Φόρτου» είχε σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο 68ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει πολλούς εν δυνάμει βασικούς κόντρα στην ομάδα του Ακη Μάντζιου, μη θέλοντας να ρισκάρει περισσότερο. Ετσι, στην 11άδα βρίσκονται και οι Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε και Μασούρας.

Αναλυτικά, η 11άδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης, Λοβέρα, Χασάν.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μαρτίνς είναι πιθανό να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής και στους δύο «καινούργιους» του Ολυμπιακού, τους Καφου και Μορ, οι οποίοι είχαν πάρει χρόνο και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λαμία. Ειδικά ο δεύτερος, μάλιστα, πρέπει να δείξει ότι μπορεί να καλύψει το πολύ μεγάλο κενό που αφήνει η απουσία του Σουντανί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ