Όλα τα γκολ στο Ολυμπιακός-Λαμία! (vids)

Όλα τα γκολ στο Ολυμπιακός-Λαμία! (vids)

Στόχος επετεύχθη. Ο Ολυμπιακός πέρασε το εμπόδιο της Λαμίας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, νικώντας με 3-2 στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης». Δείτε όλα τα γκολ της αναμέτρησης!

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε με σκορ 3-2 της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα της Φθιώτιδας άγχωσε τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο, καθώς άνοιξε το σκορ στο 44′ με προβολή του Αντέτζο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Υπενθυμίζουμε πως το πρώτο ματς είχε λήξει 0-0.

Ωστόσο, οι αλλαγές του Πορτογάλου τεχνικού στο δεύτερο ημίχρονο διαφοροποίησαν άρδην την κατάσταση. Στον αγωνιστικό χώρο εισήλθαν οι Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά στις θέσεις των Μασούρα και Λοβέρα αντίστοιχα και η εικόνα των γηπεδούχων βελτιώθηκε πάρα πολύ.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση στο 60′, με τρομερή κεφαλιά του Αχμέντ Χασάν στο πρώτο δοκάρι και στο 72′ έγινε η απόλυτη ανατροπή! Ο Βαλμπουενά έκανε τη σέντρα και ο Παπέ Αμπού Σισέ με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει σε θέση οδηγού όσον αφορά την πρόκριση.

Το ματς είχε κι άλλα… επεισόδια όμως. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 3-1 στο 77′, ξανά με κεφαλιά του Σισέ (δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Σενεγαλέζο) και όλα έδειχναν ότι κάπου εκεί η σεμνή τελετή είχε λάβει τέλος. Ωστόσο, ένα ανούσιο πέναλτι του Σενεγαλέζου στόπερ στο 89′, έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να μειώσουν.

Ο Βιγιάλμπα ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών στο 90′ και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Δείτε παρακάτω όλα τα γκολ της αναμέτρησης:

Το 0-1:

Το 1-1:

Το 2-1:

Το 3-1:

Και το 3-2:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ