Μάντζιος: «Καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός»

Μάντζιος: «Καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού τον οποίο χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ενώ αναφέρθηκε και στα οφέλη που αποκόμισε η ομάδα της από την πολύ καλή παρουσία της στα δύο ματς με τους Πειραιώτες.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τον οποίο χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

Για το αποτέλεσμα: «Πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση. Εμείς σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα και με το 0-0 και σήμερα που βρήκαμε το γκολ. Θέλαμε ένα γκολ εκτός έδρας για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός μας πίεσε και ο Βαλμπουενά ήταν εξαιρετικός. Μετά είχαμε την αποβολή. Νομίζω ότι ήταν αυστηρή αλλά θέλω να την δω. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Η εικόνα μας στο πρωτάθλημα είναι πορεία πρωταθλητισμού».

Για το αν είναι κερδισμένη η Λαμία: «Νομίζω κερδισμένοι είμαστε. Δεν παίξαμε αντιποδόσφαιρο ή βρώμικα. Σίγουρα είχαμε έναν ανώτερο αντίπαλο. Βγαίνουμε κερδισμένοι και ας μην πήραμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ