Βαλμπουενά: «Μακάρι να συνεχίσω στον Ολυμπιακό!» (vid)

Βαλμπουενά: «Μακάρι να συνεχίσω στον Ολυμπιακό!» (vid)

Τη μεγάλη επιθυμία του να συνεχίζει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Ματιέ Βαλμπουενά, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμία!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ρεβάνς με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας!

Μοίρασε τρεις ασίστ για τους συμπαίκτες του (Χασάν και Σισέ) μέσα σε ένα ημίχρονο και έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά, με τη νίκη με σκορ 3-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Γάλλος… μαέστρος ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα, πως έχει τεράστια επιθυμία να συνεχίσει την περιπέτειά του μαζί με τον Ολυμπιακό και να εξακολουθεί να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μετά το πέρας του ερχόμενου καλοκαιριού.

Επίσης, ο Βαλμπουενά μίλησε για τις τρεις ασίστ που έβγαλε σε ένα ημίχρονο και για τον Χασάν, που άνοιξε τον δρόμο προς την πρόκριση και πέτυχε το δεύτερο γκολ του στη 2η θητεία του με τον Ολυμπιακό.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Βαλμπουενά στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και του χρόνου: «Μακάρι, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Έχω ακόμη δύναμη. Θέλω να συνεχίσω την περιπέτειά μου μαζί με τον Ολυμπιακό. Λατρεύω το ποδόσφαιρο και θα ήθελα πολύ να συνεχίσω.

Για τις τρεις ασίστ και την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους στον Πειραιά: «Μου αρέσει πάντα να μπαίνω στο γήπεδο και να τα δίνω όλα. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, ούτε σε μένα. Είναι η πρώτη φορά που έχω τρεις ασίστ σε ένα ημίχρονο και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα. Θέλω να κερδίζω και είμαι εδώ για να πάρουμε τίτλους».

Για τον Χασάν: «Χαίρομαι για τον Χασάν, μου αρέσει που τον βοηθώ να σκοράρει και είναι ωραίο αυτό. Μας δίνει αυτοπεποίθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ