Ένινγκ: «Στόχος μας πλέον ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!» (vid)

Ένινγκ: «Στόχος μας πλέον ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!» (vid)

Ο Άρης προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ατρόμητο και ο Μίχαελ Ένινγκ μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε πως στόχος πλέον είναι η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Άρης επικράτησε με σκορ 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Μίχαελ Ένινγκ δήλωσε πως στόχος πλέον είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ στάθηκε στη συμμετοχή του Μπράουν Ιντέγε ως βασικός στην αναμέτρηση και στην παρουσία του κόσμου του Άρη στο Περιστέρι.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Ένινγκ στην Cosmote TV:

«Μπήκαμε με όρεξη στα πρώτα λεπτά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και φτάσαμε στο γκολ και τη νίκη».

Για το αν ήταν σημαντική η παρουσία του Ιντέγε στον αγώνα: «Ήταν πολύ σημαντικό δεν ξέραμε αν θα βγάλει το παιχνίδι τελικά άντεξε και έπαιξε και καλά».

Για το πώς αισθάνεται που ο Άρης πάει στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά από 10 χρόνια με αυτόν στο τιμόνι της ομάδας: «Αισθάνομαι καταπληκτικά ήταν υπέροχο που είχαμε τον κόσμο μας μαζί μας, έχουμε ως στόχο μας το Κύπελλο και πηγαίνουμε καλά».

Για το αν πιστεύει ότι ο Άρης θα φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου: «Αυτός πρέπει να είναι ο επόμενος στόχος μας, εφόσον φτάσαμε στον ημιτελικό, στόχος μας πρέπει να είναι ο τελικός του Κυπέλλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ