Λάρσον: «Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό, θα ήταν καλό να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ»

Λάρσον: «Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό, θα ήταν καλό να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ»

Ο σκόρερ του Άρη, Ντάνιελ Λάρσον, μίλησε για την πρόκριση επί του Ατρόμητου, τόνισε ότι στόχος είναι να φτάσουν στον τελικό, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του για τον επόμενο αντίπαλο.

Ήταν εκείνος που με το «χρυσό» του τέρμα έδωσε την πρόκριση στον Άρη μέσα στο Περιστέρι. Ο Ντάνιελ Λάρσον μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, σχολίασε τη συνέχεια της ομάδας του στο θεσμό, ενώ εξέφρασε και την προτίμησή του για κλήρωση με τον ΠΑΟΚ, ενόψει ημιτελικών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την πρόκριση του Άρη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου: «Για αυτό ήρθαμε σήμερα εδώ, για να πάρουμε την πρόκριση και είμαστε πολλοί χαρούμενοι που το καταφέραμε».

Για την επιστροφή του Ιντέγε: «Είναι ωραίο να τον έχω δίπλα μου, ξέρει να τραβάει μπροστά του αμυντικούς και μου δίνει χώρο να σκοράρω».

Για την πάσα του Γκάμα στο γκολ που πέτυχε: «Φρόντισα να αξιοποιήσω την εξαιρετική πάσα του Γκάμα, κάνοντας ένα καλό τελείωμα και να δώσω τη νίκη και την χαρά στην ομάδα μου».

Για τον αν θεωρούσαν τον εαυτό τους φαβορί για την πρόκριση: «Δεν είχαμε πολύ χρόνο να το σκεφτούμε γιατί είχαμε και παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ήρθαμε στην Αθήνα με μοναδικό στόχο την πρόκριση».

Αν διαλέγει κάποιον αντίπαλο για την επόμενη φάση: «Δεν διαλέγω τον ΠΑΟΚ αλλά θα ήταν καλό να είχαμε δύο ντέρμπι Θεσσαλονίκης παραπάνω. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό είναι το μοναδικό πράγμα στο μυαλό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ