Γκάμα: «Έτοιμοι όποιος αντίπαλος και αν έρθει»

Γκάμα: «Έτοιμοι όποιος αντίπαλος και αν έρθει»

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε χαρούμενος για τη συμμετοχή του στο νικητήριο γκολ του Άρη στο Περιστέρι, που του χάρισε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Άρη στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο περιστέρι και με την ασίστ του στον Ντάνιελ Λάρσον βοήθησε την ομάδα του να σκοράρει και να περάσει στην ημιτελική φάση. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δήλωσε πως οι κίτρινοι μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί στον δρόμο τους στη συνέχεια του θεσμού.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Γκάμα:

Για το ματς: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι και για τον κόσμο και για την ομάδα».

Για το χαμένο πέναλτι στον προηγούμενο αγώνα: «Δεν ήταν καλό που έχασα το πέναλτι, αλλά υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Στο τέλος όμως όλα πήγαν καλά. Ξέραμε ότι με το 0-0 είχαμε τις πιθανότητές μας εδώ. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε την πρόκριση».

Για το αν ένιωσε σαν μαέστρος με την ασίστ στον Λάρσον: «Δεν αισθάνομαι μαέστρος. Αλλά ένιωσα πολύ όμορφα για την ασίστ στον Λάρσον και για το γκολ που σκόραρε».

Για το αν προτιμάει κάποιον αντίπαλο στα ημιτελικά: «Δεν διαλέγουμε αντίπαλο, όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Δουλεύουμε καθημερινά για να είμαστε έτοιμοι, όποιος έρθει θα τον αντιμετωπίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ