Γαβριηλίδης: «Ο τελικός στο ΟΑΚΑ εκτός κι αν είναι ΠΑΟΚ – Άρης»

Για κοινή επιθυμία της πολιτείας και της ΕΠΟ να γίνει με κόσμο ο τελικός Κυπέλλου, έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας, Μάνος Γαβριηλίδης ο οποίος τόνισε επίσης ότι το γήπεδο του τελικού θα είναι το ΟΑΚΑ εκτός κι αν οι δύο φιναλίστ είναι ο ΠΑΟΚ και ο Άρης.


Γαβριηλίδης: «Ο τελικός στο ΟΑΚΑ εκτός κι αν είναι ΠΑΟΚ – Άρης» | to10.gr

Τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ και με κόσμο, εκτός κι αν οι φιναλίστ είναι ο ΠΑΟΚ με τον Άρη οπότε θα αναζητηθεί άλλη έδρα, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας, Μάνος Γαβριηλίδης με δηλώσεις του στο «Metropolis 95,5».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γαβριηλίδης:

Οργή από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο Facebook της ΠΑΕ για Σαββίδη, παίκτες, προπονητή (pics)

Για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Εμείς δεν βάζουμε παγάκια στις κληρώσεις. Τα μπαλάκια της κλήρωσης είναι υπό την επίβλεψη μου μέχρι την ώρα της κλήρωσης. Δεν υπάρχει αστερίσκος για την κλήρωση όλες οι ομάδες. Οι ημιτελικοί θα γίνουν σε δύο ημέρες, δεν υπάρχουν θέματα με την κλήρωση. Οι πρώτοι αγώνες με τους δεύτερους έχουν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους εξαιτίας των αγώνων που υπάρχουν στο πρόγραμμα από πριν. Πάντα εξετάζουμε τις διαθέσιμες ημερομηνίες ώστε να μπορούμε να έχουμε μία ομαλή διεξαγωγή».

Αναφορικά με την πιθανότητα τελικού μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη: «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο τελικός θα γίνει στο Καυτατζόγλειο καθώς δεν ξέρουμε αν έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει η κλήρωση και μετά να δούμε το που θα γίνει ο τελικός και υπό ποιες συνθήκες. Σε όλα τα υπόλοιπα σενάρια, εκτός από το ΠΑΟΚ-Αρης, ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, και πάντα με κόσμο. Είναι μεγάλο πρόβλημα να μην υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Είναι κοινή επιθυμία της πολιτείας και της ΕΠΟ να γίνει με κόσμο ο τελικός».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο