ΑΕΚ: «Τσεκάρει» εισιτήριο για τα ημιτελικά

ΑΕΚ: «Τσεκάρει» εισιτήριο για τα ημιτελικά

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς του 1-1 στο Αγρίνιο και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Άδειο λόγω τιμωρίας το ΟΑΚΑ.

Σε ένα μάλλον παγωμένο τοπίο, αφού το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι άδειο λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ, η Ένωση υποδέχεται σήμερα στις 18:15 τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς του 1-1 του Αγρινίου και είναι έτοιμη να… τσεκάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί που περιμένουν ήδη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης.

Ο Ιταλός τεχνικός θα έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του. Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ξανά διαθέσιμος μετά από 23 μέρες και πιθανότατα θα παίξει ως αλλαγή. Παράλληλα επιστρέφουν από τιμωρία λόγω καρτών οι Σιμόες και Λόπες, αφήνοντας ως μοναδικά προβλήματα τις απουσίες των Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλου.

Σε ό,τι αφορά στο πώς θα παραταχθεί η ΑΕΚ, η επικρατέστερη είναι ένα 4-3-3, αν και ο Καρέρα συνηθίζει να αλλάζει διατάξεις και μέσα στη διάρκεια του αγώνα. Ο Τσιντώτας θα συνεχίσει να είναι ο τερματοφύλακας του Κυπέλλου (ο Αθανασιάδης θα είναι στον πάγκο και ο Μπάρκας εκτός αποστολής), με τους Λόπες στο αριστερό και Μπακάκη ή Παουλίνιο στο δεξί άκρο άμυνας. Βράνιες και Σβάρνας με αουτσάιντερ τον Οικονόμου θα είναι τα στόπερ, ενώ στον άξονα αναμένεται να παίξουν οι Κρίστισιτς, Μάνταλος και Σιμάνσκι, με τον Σιμόες να διεκδικεί τη θέση του Πολωνού. Στην επίθεση οι Αραούχο, Λιβάγια, Βέρντε, Ολιβέιρα και Αλμπάνη μάχονται για τρεις θέσεις, με επικρατέστερους για την ενδεκάδα τους τρεις πρώτους.

Χωρίς τον Τζανακάκη, που έμεινε στο Αγρίνιο λόγω τραυματισμού, θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός, με τον Μάκη Χάβο να έχει τους εξής παίκτες στην αποστολή:

Άλβαρες, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντάουντα, Ντουάρτε, Ρόσα, Φυτόπουλος, Κέβιν, Καββαδίας, Μαλής, Μαρσιάλ, Μουνιέ, Μιμίτο, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Κνετ, Φερνάντεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ