Σόουζα: «Θα δώσουμε το 100% για να προκριθούμε στον τελικό»

Σόουζα: «Θα δώσουμε το 100% για να προκριθούμε στον τελικό»

Την πεποίθησή του πως ο Άρης θα καταφέρει να αποκλείσει την ΑΕΚ και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου εξέφρασε ο Ούγκο Σόουζα.

Με το βλέμμα στραμμένο στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ είναι άπαντες στον Άρη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να στοχεύει να κάνει το πρώτο βήμα στο ΟΑΚΑ που θα την φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης, ο Ούγο Σόουζα έκανε σαφές πως οι παίκτες των «κίτρινων» θα αγωνιστούν στο 100% κόντρα στην «Ένωση», ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

«Ξέρουμε όλοι πόσο σημαντική είναι η διοργάνωση του Κυπέλλου. Αποκλείσαμε δύο ομάδες και φτάσαμε στα ημιτελικά. Το τελευταίο εμπόδιο πριν από τον τελικό είναι η Α.Ε.Κ. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που έχει το αυριανό παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Είμαστε έτοιμοι τόσο από αγωνιστική όσο και από ψυχολογική άποψη για να πετύχουμε το στόχο μας και φτάσουμε στη νίκη.

Είμαστε αισιόδοξοι και θα δώσουμε το 100% στα δύο παιχνίδια με την Α.Ε.Κ. για να πάμε στον τελικό, όπου και εκεί θα τα δώσουμε όλα για να διεκδικήσουμε το Κύπελλο, που τόσο πολύ θέλουμε εμείς και ο κόσμος μας» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ