Ολυμπιακός: Έτσι ετοιμάζεται να παίξει στην Τούμπα

Ολυμπιακός: Έτσι ετοιμάζεται να παίξει στην Τούμπα

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στον ΠΑΟΚ έχοντας μια μόνο εκκρεμότητα…

Με κεκτημένη ταχύτητα ετοιμάζεται να μπει στη «μάχη» του Κυπέλλου στην Τούμπα ο Ολυμπιακός. Το διπλό πριν λίγες μέρες επί του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, το έπος του Λονδίνου με την τεράστια πρόκριση επί της Άρσεναλ και το +7 που διαμορφώθηκε μετά την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου έχει φέρει τα πάντα στο καλύτερο σημείο για τον Ολυμπιακό.

Το ματς απόψε στην Τούμπα όμως, ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου, είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, ιδιαίτερα δύσκολο για πολλούς λόγους. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να συνεχίσει την ίδια πολύ καλή εικόνα που δείχνει για να μπορέσει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Το σύνθημα του Μαρτίνς άλλωστε είναι «τα θέλουμε όλα» και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που ετοιμάζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνς περιμένει αντίδραση από τον ΠΑΟΚ που είναι «πληγωμένος» και ψυχολογικά, από την άλλη όμως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του, ξέρει πως είναι καλύτερη και πως μπορεί να το δείξει ξανά μέσα στην Τούμπα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άλλωστε ετοιμάζεται να ρίξει τους βασικούς στο παιχνίδι. Με μια διαφορά στην επίθεση και ένα μεγάλο ερωτηματικό για τα γκολπόστ.

Το μάτι του Σα είναι πρησμένο και έτσι όπως είναι αυτή την στιγμή είναι αδύνατο να αγωνιστεί. Ο Μαρτίνς για αυτό τον λόγο πήρε 4 τερματοφύλακες μαζί του στη Θεσσαλονίκη.

Αν δεν υποχωρήσει αισθητά το πρήξιμο στο μάτι του Σα τότε ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με πιτσιρικά κάτω από τα γκολπόστ καθώς και ο Αλέν είναι τραυματίας.

Ο Τζολάκης είναι το φαβορί για να παίξει βασικός σε μια μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του. Τον νεαρό τον πιστεύει πολύ ο Μαρτίνς που τον επέλεξε από την προετοιμασία και τον διατήρησε στην πρώτη ομάδα.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται ξανά με το 4-3-3 με τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκα στην άμυνα, την γνωστή τριάδα στον άξονα με Μπουχαλάκη, Καμαρά, Γκιγιέρμε, τους Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς στα άκρα και τον Χασάν στην επίθεση.

Ο Μαρτίνς θα κρατήσει στον πάγκο τον Ελ Αραμπί ξεκινώντας τον Αιγύπτιο που είναι πιο ξεκούραστος και έτσι και αλλιώς έχει δείξει και αγωνιστικά έτοιμος με το που επέστρεψε στον Ολυμπιακό.

Στο μυαλό του Μαρτίνς πάντως βρίσκονται και τα συνεχόμενα ματς του Μπουχαλάκη και ίσως αυτό να τον αναγκάσει σε αλλαγή συστήματος, κάτι πάντως που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Από την στιγμή μάλιστα που το πλέον πιθανό είναι να μην ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο που έρχεται τα πλέι οφ θα υπάρξει χρόνος για ξεκούραση πριν το πρώτο ματς με την Γουλβς για τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ στις 12 Μαρτίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ