Τι άλλο πρέπει να γίνει για να μπει επιτέλους ένα τέλος;

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να μπει επιτέλους ένα τέλος;

Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να διασύρεται μετά και την επίθεση Μελισσανίδη στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ η Πολιτεία κοιτάει αδιάφορα! Πότε επιτέλους θα επέμβει, πότε θα πάρει δραστικά μέτρα;

Το ελληνικό ποδόσφαιρο διασύρεται συνεχώς από τους εμπνευστές της… εξυγίανσης. Με ωμό τρόπο όπως συνέβη και στον πρώτο ημιτελικό του ΟΑΚΑ όπου ο Μελισσανίδης εισέβαλε στα αποδυτήρια και επιτέθηκε στους διαιτητές και τον Καρυπίδη όπως άλλωστε καταγγέλλει ο Άρης.

Είναι ξεκάθαρο άλλωστε πως το ρεζιλίκι όλων όσων συνέβησαν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ έχει την σφραγίδα της… εξυγίανσης με τους Πορτογάλους διαιτητές να βιώνουν τα όσα συμβαίνουν εδώ και 4 χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Να μην βγαίνουν για να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο και να το κάνουν όταν προφανέστατα πιέστηκαν. Σε κλίμα τρομοκρατίας διεξήχθη και αυτό το παιχνίδι. Με τους διαιτητές να έχουν δεχθεί επίθεση, το ίδιο και ο πρόεδρος του Άρη.

Και το ζητούμενο είναι πότε επιτέλους θα επέμβει ουσιαστικά η Πολιτεία; Αλήθεια η Κυβέρνηση παρακολουθεί τα πεπραγμένα της… εξυγίανσης ή υπέγραψε το… μνημόνιο και «καθάρισε»; Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βλέπει την κατρακύλα;

Ο Γεραπετρίτης που ξαφνικά έγινε εξπέρ στο ποδόσφαιρο καταλαβαίνει τι γίνεται; Ο Αυγενάκης που συνεχίζει να έχει τον τίτλο του Υφυπουργό Αθλητισμού; O Χρυσοχοίδης δεν βλέπει πως υπάρχει κίνδυνος με όσα συμβαίνουν; Κάποιος αρμόδιος εν πάσει περιπτώσει υπάρχει να επέμβει; Να δώσει τέλος σε αυτή την κατηφόρα; Να τελειώσει με όλους όσους διασύρουν ανεπανόρθωτα το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Ή μήπως οι… εξυγιαντές συνεχίζουν να έχουν ασυλία από την Πολιτεία; Ο Μελισσανίδης το έχει ξανακάνει, και θα το ξανακάνει όσο υπάρχει ασυλία. Με ΣΥΡΙΖΑ έλυνε και έδενε, τώρα από ότι φαίνεται συνεχίζει το ίδιο και με την Ν.Δ. Ο Ιβάν Σαββίδης το ίδιο. Απείλησε πως θα χωρίσει την χώρα στα δύο και εμφανίστηκε ντροπολογία εξπρές που ήταν τόσο κωμική που δεν μπορεί καν να εφαρμοστεί.

Και το ερώτημα παραμένει, την ώρα που απομένουν 10 αγωνιστικές στα πλέι οφ με ντέρμπι αλλά και τα ματς του Κυπέλλου. Θα κάνει επιτέλους κάτι η Κυβέρνηση; Θα διακόψει αυτό το αίσχος; Θα τελειώσει την δήθεν εξυγίανση μια και καλή; Τι άλλο πρέπει να συμβεί; Ούτε οι ξένοι διαιτητές δεν γλιτώνουν πλέον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ