Πέλκας: «Βγάλαμε αντίδραση»

Πέλκας: «Βγάλαμε αντίδραση»

Ο πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ μίλησε για την εμφάνιση του Δικεφάλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στην αντίδραση που έβγαλε ο ΠΑΟΚ όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στάθηκε ο Δημήτρης Πέλκας, μετά τη νίκη του Δικεφάλου επί του Ολυμπιακού με 3-2, για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Από την κόλαση στον… παράδεισο. Δεν θα το αφήναμε, δεν το αξίζαμε και είπαμε να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να γυρίσει ο αγώνας. Βγάλαμε αντίδραση, μπράβο σε όλους που πιστέψαμε ότι θα το γυρίσουμε. Ήταν δύο άτυχες στιγμές, ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Ήταν ένα ντέρμπι, είχαμε και πίεση αλλά έπρεπε να τα δώσουμε όλα, μιας και οι τελευταίες δέκα ημέρες ήταν δύσκολες για εμάς, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και το άσχημο αποτέλεσμα στην Ξάνθη. Μιλήσαμε μεταξύ μας, είπαμε ότι έπρεπε να το αλλάξουμε μόνοι μας και να ανατρέψουμε την κατάσταση. Βγάλαμε αντίδραση μετά το 0-2, ισοφαρίσαμε γρήγορα και αυτό που κρατάμε ήταν το πάθος και η θέληση των παικτών. Λογικά να υπάρχει γκρίνια μετά το 0-2, αλλά εκεί ξέρεις ότι ο μόνος δρόμος είναι να το… γυρίσεις».

Τι σκέφθηκε πριν το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα: «Απλά να το βάλω, τίποτα άλλο» ενώ πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό που κερδίσαμε, θα χαρούμε σήμερα και από αύριο το μυαλό στα πλέι οφ. Κάναμε λάθος που δεν είχαμε την ίδια ένταση στον αγώνα του πρωταθλήματος, δεν μπήκαμε καλά και σήμερα, είναι κάτι που πρέπει να το δούμε. Θα μείνω στην αντίδραση που δείξαμε».

Για τον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη: «Είναι ακόμα μακριά ο δεύτερος αγώνας, έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ όπου πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο, μείναμε πίσω. Είναι μία νίκη μόνο, θέλαμε να κερδίσουμε και όταν έρθει ο επαναληπτικός, πάμε για την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ