Στον τοίχο «στήνουν» και οι Πορτογάλοι διαιτητές ΑΕΚ και Μελισσανίδη (pics)

Στον τοίχο «στήνουν» και οι Πορτογάλοι διαιτητές ΑΕΚ και Μελισσανίδη (pics)

«Ένας ασπρομάλλης μας έβρισε, μας είπε ότι είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ και ότι είναι το αφεντικό και έπιασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή από τα γεννητικά όργανα και τα έσφιξε», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο φύλλο αγώνα, όπου στήνει την ΑΕΚ στο... απόσπασμα.

Ο διαιτητής του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη κατέγραψε στο φύλλο αγώνα οσα έγιναν στο ΟΑΚΑ επιβεβαιώντας τα όσα ανάφερε το «10» στο αποκλειστικό του ρεπορτάζ αλλά και τα όσα ανέφερε ο παρατηρητής, Συμεών Τσολακιδης.

Αναλυτικά το dikografies.blogspot.com αναφέρει τα εξής:

«Οι διαιτητές επιβεβαιώνουν την έκθεση του παρατηρητή αγώνα Συμεών Τσολακίδη και αναφέρουν:

-Στην ανάπαυλα κάποιοι της γηπεδουχου ομαδας έσπρωχναν, φώναζαν και τραβούσαν τη διαιτητική ομάδα. Μάλιστα τους έβριζαν για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Άρη. Ένας,ασπρομαλλης τους έβρισε, τους είπε ότι είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ και ότι είναι το αφεντικό και έπιασε τον πρωτο βοηθο διαιτητη απο τα γεννητικα οργανα και τα έσφιξε.

-Έμειναν είκοσι λεπτά στα αποδυτήρια μέχρι ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης να επιβεβαιώσει ότι επικρατεί ηρεμία για το δεύτερο ημίχρονο.

-Στο περιστατικό με τον γυμναστή του Άρη απλώς σημειώνουν ότι το ματς διεκόπη για έξι λεπτά μετα το δευτερο γκολ της ΑΕΚ, αλλά κανείς από τη διαιτητική ομάδα δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ