Νέτο: «Ο Κούπερ μας κοίταζε και… τέλος»

Νέτο: «Ο Κούπερ μας κοίταζε και… τέλος»

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε ότι ο Άρης της προηγούμενης δεκαετίας δικαιούταν έναν τίτλο.

Την παρουσία του στον Άρη θυμήθηκε ο Ντάρσι Νέτο, με αφορμή τη συμπλήρωσε 10 χρόνων από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι εκείνη η ομάδα δικαιούταν έναν τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάρσι Νέτο στον Metropolis:

Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: «Θυμάμαι τα πάντα σαν να είναι πριν από λίγες μέρες. Τόσος κόσμος να έχει έρθει από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ήταν εκπληκτικό. Ο Παναθηναϊκός ήταν μια πολύ καλή ομάδα με Καραγκουνη, Σισέ, Λέτο, Σαλπιγγιδη. Κι εμείς ήμασταν καλή ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις. Ήρθαν και οι γονείς μου από Βραζιλία και είπαν τι ωραία που είναι».

Για το αν του έμεινε απωθημένο ένας τίτλος με τον Άρη: «Ναι, δεν μπορώ να πω ότι πονάει αλλά είναι επειδή είχαμε πολύ καλή ομάδα. Και στον άλλο τελικό με τον Ολυμπιακό, ήταν το παιχνίδι που μπορούσαμε να πάρουμε εύκολα αλλά δεν παίξαμε καλά. Μπήκαμε με τη λογική ότι το παιχνίδι είναι δικό μας. Αλλά μετά ήταν ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Φανταστικό. Είχαμε τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην ομάδα, ήξερε ο καθένας τι ήθελε να κάνει».

Για τον Κούπερ: «Πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις, παίζαμε με την μπάλα. Μόλις έμπαινε στο γήπεδο, μας κοίταζε και τέλος. Δεν άφηνε περιθώριο. Ήταν πολύ σοβαρός προπονητής και άνθρωπος. Ο Κούπερ είχε την ομάδα στο χέρι του. Αν δεν έπαιζα εγώ, έπαιζε άλλος, Είχαμε πληρότητα».

Για τους παίκτες που θα μείνουν τη νέα σεζόν με τον Άρη: «Μιλάω με τον Γκάμα, τον Σόουζα. Ποιοι παίκτες έχουν συμβόλαιο για του χρόνου; Ο Άρης πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού. Πρέπει να αποκτήσει οργάνωση και να κάνει οικονομική πολιτική. Ένας προπονητής χρειάζεται να μείνει τουλάχιστον τρία χρόνια για να δείξει έργο. Να ξέρει πως είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ