Όταν ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 4αρα τον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου (vid)

Όταν ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 4αρα τον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου (vid)

Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια ο Παναθηναϊκός διέσυρε με 4-1 τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και κατέκτησε πανηγυρικά το Κύπελλο Ελλάδας.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετατράπηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ πριν από έξι ακριβώς χρόνια, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 4-1 και να επιστρέφει στους τίτλος μετά από τέσσερα χρόνια.

Οι πράσινοι ήταν καταιγιστικοί με τον Μάρκους Μπεργκ να δίνει ένα εντυπωσιακό ρεσιτάλ, καθώς πέτυχε χατ τρικ (15΄, 50΄ και 88΄) ενώ ο Νίκος Καρέλης σημείωσε το άλλο τέρμα στο 53΄.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς και πιο συγκεκριμένα, στο 15’ ο Μπεργκ με διπλή προσπάθεια μετά από κόρνερ του Νάνο «κεραυνοβόλησε» τον Γλύκο ανοίγοντας το σκορ. Πότε ο Κοτσόλης και πότε το δοκάρι του (στην κεφαλιά του Σαλπιγγίδη στο 37’) απέτρεψαν την ισοφάριση και ο Παναθηναϊκός ήταν σαρωτικός στο δεύτερο μέρος.

Στο 50’ ο Σουηδός «ψάρωσε» όλη την άμυνα πως θα κάνει γύρισμα από τα δεξιά και πλασάροντας στην κλειστή γωνία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 53’ ο Καρέλης έπιασε στον ύπνο όλη την άμυνα του ΠΑΟΚ και με ανενόχλητη κεφαλιά τελείωσε το ματς.

Το πέναλτι που έκανε ο Αμπέντ στον Λίνο καταλογίστηκε από τον Κάκο και μετατράπηκε σε γκολ από τον Βούκιτς στο 70’. Τέλος στο 88’ ο Μπεργκ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με υπέροχη κίνηση από τα αριστερά και σουτ στην γωνία για το τελικό 4-1.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας (77′ Κουλούρης), Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Λάζαρ (56′ Βούκιτς), Κίτσιου, Κάτσε, Λούκας (56′ Λίνο), Στοχ, Σαλπιγγίδης

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Νάνο, Σίλντενφελντ , Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Αμπέντ (75′ Λαγός), Καρέλης, Μπεργκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ