Ολυμπιακός : Στην αποστολή ενόψει Πλατανιά ο Μιραλάς! (pic)

Ολυμπιακός : Στην αποστολή ενόψει Πλατανιά ο Μιραλάς! (pic)

Την προετοιμασία του για τη ρεβάνς κόντρα στον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, με τον Όσκαρ Γκαρθία να συμπεριλαμβάνει τον Κέβιν Μιραλάς στην αποστολή για το ματς με τους Χανιώτες. Έξω Ένχελς, Κούτρης, Φορτούνης, μέσα ο Βούκοβιτς.

Την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πλατανιά στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (10/1, 15:00) ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία περιελάμβανε πολλή τακτική αλλά και στατικές φάσεις, ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Όσκαρ Γκαρθία, ανακοίνωσε την αποστολή.

Αυτή απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος μόλις χθες ενσωματώθηκε εκ νέου στην ομάδα.

Εκτός ο τραυματίας Οφόε, όπως και οι Ένχελς, Κούτρης, Φορτούνης προκειμένου να ξεκουραστούν, ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Βούκοβιτς, που με δηλώσεις του σε Μέσο της Σερβίας, τόνισε πως επιθυμεί να παραμείνει στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός είναι με το μισό πόδι στην επόμενη φάση, καθώς στον πρώτο αγώνα επικράτησε 2-0 στα Περιβόλια, χάρη σε γκολ των Μποτία (57΄) και Ανσαριφάρντ (78΄).

Αναλυτικά η αποστολή: Προτό, Χουτετσιώτης, Σκαφίδας (τερματοφύλακες), Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Βούκοβιτς, Νικολάου, Σισέ, Φιγκέιρας (αμυντικοί), Ρομαό, Ταχτσίδης, Μάριν, Ζιλέ, Μάρτινς, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Πάρντο (μέσοι), Ντζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Σεμπά (επιθετικοί)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ