Στοχ: «Ζητώ ξανά συγγνώμη, ελπίζω να μην δημιούργησα μεγάλο πρόβλημα» (vid)

Στοχ: «Ζητώ ξανά συγγνώμη, ελπίζω να μην δημιούργησα μεγάλο πρόβλημα» (vid)

Ο Μίροσλαβ Στοχ απολογήθηκε για ακόμη μία φορά για την ανάρτηση που έκανε στα social media μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Δηλώσεις στο PAOK TV παραχώρησε ο Μίροσλαβ Στοχ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και για ακόμη μία φορά απολογήθηκε για την αντίδρασή του μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και την αντίδραση του μέσω των social media: «Πρώτα από όλα πρέπει να απολογηθώ στον προπονητή και την ομάδα. Αυτό που έκανα δεν ήταν καλό, αλλά όλοι ξέρουν την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, που είναι πραγματικά πολύ δύσκολη. Με κατέκλυσαν πολλά συναισθήματα, σκέψεις. Μάλλον όμως δεν ήταν και η καλύτερη απόφαση να εκφραστώ έτσι. Ζητώ ξανά συγγνώμη για αυτό και ελπίζω να μην δημιούργησα μεγάλο πρόβλημα πριν από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ότι έγινε, έγινε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε, να πάμε παρακάτω και να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να περάσει στον τελικό: «Πρέπει να παίξουμε καλά, ώστε να μην χάσουμε. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να δούμε αν θα λειτουργήσει ως τέτοιο ή θα γίνει μειονέκτημα για εμάς. Ελπίζω να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, καθώς όλοι ξέρουμε ότι στο πρωτάθλημα δεν μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο. Οπότε ο μόνος τρόπος να κατακτήσουμε έναν τίτλο φέτος είναι το Κύπελλο. Έχουμε μια σημαντική ευκαιρία και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ