Ξεφτίλα χωρίς τέλος από τον Γραμμένο: Μέλος της Original στο Βικελίδης! (pics)

Ξεφτίλα χωρίς τέλος από τον Γραμμένο: Μέλος της Original στο Βικελίδης! (pics)

Απίστευτο και όμως… εξυγιαντικό! Ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν σταματά πουθενά, στέλνει στον ημιτελικό Άρης-ΑΕΚ δεύτερο παρατηρητή δηλωμένο οπαδό της ΑΕΚ!

Ναι, συμβαίνει στο ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης. Το βαρέλι της ξεφτίλας βλέπετε, δεν έχει πάτο. Ο Βαγγέλης Γραμμένος στις υπηρεσίες των αφεντικών. Χωρίς ίχνος ντροπής. Γιατί κανονικά θα έπρεπε να ντρέπεται έστω και να το σκεφτεί.

Τι έκανε πάλι ο Γραμμένος; Στέλνει στο άδειο, (με δική του απόφαση για να βοηθήσει τα αφεντικά) Κλεάνθης Βικελίδης, δεύτερο παρατηρητή έναν δηλωμένο οπαδό της ΑΕΚ, μέλος της Original! Τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας Αλέξανδρο Σφήκα που όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες από την σελίδα του στο Facebook είναι «άρρωστος» με την ομάδα του.

Και καλά κάνει ο άνθρωπος και υποστηρίζει την ΑΕΚ, όλοι κάποια ομάδα υποστηρίζουν. Όμως είναι δυνατόν η ΕΠΟ να επιλέγει για βοηθό παρατηρητή έναν οπαδό της μιας εκ των δύο ομάδων που αγωνίζονται; Είμαστε σοβαροί, είναι δυνατόν να φτάνουν σε τέτοια επίπεδα ξεφτίλας;

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως με αυτή την απόφαση ο Γραμμένος επιχειρεί να βάλει «μπαρούτι» στο ματς. Αποδεικνύοντας, για πολλοστή φορά, πως δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό αν χρειάζεται να υπηρετήσει τα αφεντικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ