Άρης: «Λαβωμένος» αλλά ψυχωμένος για την πρόκριση

Άρης: «Λαβωμένος» αλλά ψυχωμένος για την πρόκριση

Με σημαντικές απουσίες αλλά και μοναδικό στόχο τον τελικό του κυπέλλου, η ομάδα του Ένινγκ υποδέχεται (7 μ.μ) την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι, μέχρι το επόμενο, της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου για τον Άρη, είναι ο σημερινός (7 μ.μ) ημιτελικός του κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ομάδα του Μίχαελ Ενινγκ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών, καθώς ο Γερμανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Βέλεθ και Σόουζα, αλλά είναι αποφασισμένη να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ (2-1) του πρώτου ημιτελικού και να πάρει τη πρόκριση.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-1-1 ενώ θα αναγκαστεί μέσω αλχημειών να καλύψει το κενό στην αμυντική γραμμή. Στην ενδεκάδα θα επιστρέψει ο Κόρχουτ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ δοκιμάστηκε και ο Σάσα στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Ροουζ να είναι ο παρτενέρ του Δεληζήση στα στόπερ και τον Τόνσο δίπλα στον Ματιγια στα αμυντικά χαφ.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι οι οπαδοί του Άρη αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης, προκειμένου με φωνές και συνθήματα να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ