Ένινγκ: «Η λέξη που χαρακτηρίζει τα δύο ματς είναι τραγωδία – Καθαρό φάουλ στο 2-1»

Ένινγκ: «Η λέξη που χαρακτηρίζει τα δύο ματς είναι τραγωδία – Καθαρό φάουλ στο 2-1»

Ο προπονητής του Άρη έκανε τον απολογισμό του για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ο Μίχαελ Ένινγκ δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως υπάρχει φάουλ πριν το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Μάρκο Λιβάγια σε βάρος της ομάδας του και επέλεξε τη λέξη «τραγωδία» για να περιγράψει συνολικά και τα δυο ματς με αντίπαλο την Ένωση για τον θεσμό.

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη:

«Δεν ξέρω τι να πω για τα συναισθήματα. Δεν ξέρω πόσος χρόνος έμενε πριν πάμε στον τελικό. Είμαι περήφανος για τα παιδιά, τα έδωσαν όλα, προηγηθήκαμε με 2-0, ήμασταν κοντά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Θα πω τι έγινε πριν το γκολ που δεχτήκαμε. Υπάρχει καθαρό φάουλ, δεν έχει δοθεί κάτι, συνεχίστηκε η φάση και δεχτήκαμε το γκολ για να πάει το ματς στην παράταση. Όταν απέχεις δευτερόλεπτα από τον τελικό είναι απίστευτα δύσκολο να το διαχειριστείς στο μυαλό. Δεν μπορώ καν να σκέφτομαι τι έγινε στην παράταση.

Αν συνδυάσουμε τι έχει συμβεί στον πρώτο αγώνα, η λέξη που χαρακτηρίζει τα δύο ματς είναι “τραγωδία”. Εμείς θα τα δώσουμε όλα και στους υπόλοιπους αγώνες των πλέι οφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ