Αποθέωση Μαρινάκη στο «Καραϊσκάκης»: «Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο και ευρωπαϊκό» (vid)

Αποθέωση Μαρινάκη στο «Καραϊσκάκης»: «Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο και ευρωπαϊκό» (vid)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που είχαν μαζευτεί έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης», αποθέωσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την αναχώρησή του από το φαληρικό γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Οι Ερυθρόλευκοι μετά από ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος και με πρωταγωνιστές του Καμαρά και Μασούρα επικράτησαν με 2-0.

Οι Πειραιώτες ανέτρεψαν το 3-2 του πρώτου αγώνα και πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ. Μια νίκη, που θα ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους, αλλά λόγω του κορωνοϊού δεν επετράπη η παρουσία οπαδών στις κερκίδες.

Πολλοί φίλοι του συλλόγου, ωστόσο, μαζεύτηκαν έξω από το φαληρικό γήπεδο και πανηγύρισαν τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού. Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα οι οπαδοί των Πειραιωτών αποθέωσαν τον ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη και του έδειξαν για μια ακόμα φορά την αγάπη τους.

Ο κόσμος που είχε μαζευτεί έξω από το Καραϊσκάκη, αποθέωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο και πανηγύρισαν όλοι μαζί την πρόκριση.

Με συνθήματα, χειροκροτήματα, ιαχές και κυρίως, με συναίσθημα, οι φίλοι του Ολυμπιακού πίστωσαν στον άνθρωπο που ξοδεύει χρόνο, ενέργεια και χρήμα, για να δημιουργήσει μία ομάδα που θα τους κάνει περήφανους στην Ευρώπη.

Η αγάπη των οπαδών του Ολυμπιακού είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και του έδωσε δύναμη για να συνεχίσει την προσπάθεια του για την καταξίωση του Ολυμπιακού.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ