Μαρτίνς: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε – Υπερήφανος για την πρόκριση στον τελικό» (pic)

Μαρτίνς: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε – Υπερήφανος για την πρόκριση στον τελικό» (pic)

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε υπερήφανος για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ τόνισε πως μοναδικός σκοπός όλου του team είναι η κατάκτηση τίτλων για την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Είναι ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών του Ολυμπιακού την τελευταία διετία και ήδη έχει λάβει μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές των οπαδών της ομάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του 18ου νταμπλ της ιστορίας του και βρίσκεται μόλις δύο παιχνίδια μακριά από το να το καταφέρει αυτό. Ο Πορτογάλος τεχνικός έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω twitter, δηλώνοντας υπερήφανος για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ και τονίζοντας πως μοναδικός σκοπός όλου του team της ομάδας είναι να προσφέρει τίτλους στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

«Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που περάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου! Η ενότητα είναι η δύναμή μας. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να δουλεύουμε με σκοπό να κερδίσουμε τρόπαια για την οικογένεια του Ολυμπιακού!», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Μαρτίνς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ