Μαγιόρκα – Λεβάντε : 2-0

Μαγιόρκα – Λεβάντε : 2-0

Συνεχίζει να… ελπίζει για παραμονή στην Primera Division η Μαγιόρκα μετά τη νίκη με 2-0 επί της αδιάφορης Λεβάντε, για την 35η αγωνιστική. «Λευκή ισοπαλία» στο Εϊμπαρ-Λεγανές.

Η μάχη για την παραμονή στην LaLiga κορυφώνεται, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος. Μεγάλη κερδισμένη της 35ης ημέρας ήταν η Μαγιόρκα, η οποία επικράτησε με 2-0 εντός έδρας επί της «αδιάφορης» βαθμολογικά, Λεβάντε και μείωσε την απόσταση από την 17η Αλαβές σε ένα… τρίποντο (οι Βάσκοι έχουν ένα ματς λιγότερο, αλλά είναι με την Ρεάλ στο Μπερναμπέου το βράδυ της Παρασκευής).

Η ομάδα από τις Βαλεαρίδες Νήσους κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 40′ όταν ο Ερνάντεζ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και πέτυχε το 1-0.

Στην επανάληψη, η Μαγιόρκα τα… χρειάστηκε, αφού παρότι οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κανένα βαθμολογικό κίνητρο, έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, με τους Ρότζερ και Μοράλες, στο 51’ και στο 67’, αντίστοιχα.

Ωστόσο, αφού δεν σημειώθηκε το 1-1, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-0, έξι λεπτά πριν τη λήξη, μετά από φάση διαρκείας και σκόρερ τον Κούμπο, «καθάρισαν» το «τρίποντο» και παράλληλα μείωσαν την διαφορά από την 17η Αλαβές στους τρεις βαθμούς, με ματς περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ