Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-0

Αγκαλιά με τον τίτλο η Ρεάλ που νίκησε με 2-0 την Αλαβές και διατήρησε το +4 από την Μπαρτσελόνα, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της La Liga.

Αυτός ο τίτλος δεν χάνεται για τη Ρεάλ. Η ομάδα του Ζιντάν, χωρίς να πιάσει και πάλι σπουδαία απόδοση, νίκησε με 2-0 την Αλαβές και παρέμεινε στο +4 από την Μπαρτσελόνα με τρεις αγωνιστικές να απομένουν. Από την άλλη, οι ηττημένοι βρίσκονται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Αλαβές μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έχασε την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία. Μόλις στο 3′ ο Χοσέλου με κεφαλιά σημάδεψε δοκάρι κι ο Έντγκαρ δεν μπόρεσε στην επαναφορά με τον Μιλιτάο να διώχνει πάνω στη γραμμή. Στο 11′ η Ρεάλ άνοιξε το σκορ με τον γνωστό της τρόπο. Με το τρίτο της πέναλτι σε ισάριθμα ματς και τέταρτο στα τελευταία έξι, η «Βασίλισσα» έκανε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση του Μπενζεμά (ελλείψει Ράμος). Ακολούθησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για την Αλαβές με τον Χοσέλου αλλά το σκορ παρέμεινε στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι σκόραραν νωρίς και κάπου εκεί το ματς τελείωσε. Συγκεκριμένα, στο 51′ ο Ασένσιο σκόραρε από πάσα του Μπενζεμά, το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Γάλλο αλλά με υπόδειξη του VAR μέτρησε και το 2-0 ήταν γεγονός. Από κει και μετά η Ρεάλ κυριάρχησε και θα μπορούσε να πετύχει και κάποιο άλλο γκολ αλλά ο Ρομπέρτο με τις επεμβάσεις του κράτησε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βαράν, Μιλιτάο, Λούκας Βάσκεθ, Μεντί, Κρόος, Μόντριτς (70′ Βαλβέρδε), Καζεμίρο (90′ Μπραχίμ), Μπενζεμά (82′ Αζάρ), Ροδρίγκο (82′ Ίσκο), Ασένσιο (70′ Βινίσιους)

Αλαβές: Ρομπέρτο, Λαγκουάρντια, Μαρίν, Ροδρίγκο Έλι, Τσίμο Ναβάρο (23′ Μαρτίν), Φέισα (55′ Μαχμούντ), Καμαράσα, Όλιβερ, Έντγκαρ (68′ Σάιθ), Χοσέλου (69′ Λουίς Ροντρίγκες), Λούκας Πέρεθ (55′ Ριόχα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ