Οσασούνα – Θέλτα 2-1 (vid)

Οσασούνα – Θέλτα 2-1 (vid)

Σοκ στο 91΄ για την Θέλτα, με την ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία να μπαίνει σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.

Στο καναβάτσο η Θέλτα και τώρα… τρέχει! Η Οσασούνα φιλοξένησε την ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία για την 36η αγωνιστική της La Liga, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 2-1. Η Οσασούνα έκανε τη μεγάλη ανατροπή, βάζοντας σε δύσκολη θέση την Θέλτα, σχετικά με την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Βίγο βρίσκεται στην 16η θέση με 36 βαθμούς, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και την Μαγιόρκα. Βέβαια, ο σύλλογος των Βαλεαρίδων νήσων έχει έναν αγώνα λιγότερο. Από την άλλη, η Οσασούνα είναι στη μέση της βαθμολογίας, έχοντας 48 πόντους.

Στο 12ο λεπτό, ο Μίνα έκανε το 0-1 για την ομάδα του πρώην κόουτς του Ολυμπιακού. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και απάντησαν γρήγορα με κεφαλιά του Ενρίτς στο 24′. Η λύτρωση για την Οσασούνα ήρθε στο 91΄ όταν ο Αρνάιθ νίκησε με σουτ τον γκολκίπερ της Θέλτα και έγραψε το 2-1.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Ρονκάλια (67’Βιδάλ), Αριδάνε, Νταβίντ Γκαρθία, Εστουπινιάν, Μπράσανατς (84’Μονκαγιόλα), Όιερ, Ινίγο Πέρεθ, Ρομπέρτο Τόρες (84’Μπάρχα), Ενρίτς, Αντριάν (67’Αρνάιθ).

ΘΕΛΤΑ : Βιγιάρ, Μάγιο, Σάενθ (46’Νολίτο), Αραούχο, Αϊντόο, Ολάθα (84’Μπράις Μέντεθ, Οκάι, Μπερτράν (66’Μπράνταριτς), Ραφίνια (66’Βάσκεθ), Άσπας, Μίνα (72’Χουάν Ερνάντεθ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ