Ντιέγκο Κόστα : «Δεν έκανα χέρι, ήταν κανονικό το γκολ μου»

Ντιέγκο Κόστα : «Δεν έκανα χέρι, ήταν κανονικό το γκολ μου»

Ο Ντιέγκο Κόστα αρνήθηκε ότι έκανε χέρι στο παιχνίδι με την Μπέτις και τόνισε ότι είναι χαρούμενος που πέτυχε το γκολ της νίκης.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε με 1-0 την Μπέτις για την 36η αγωνιστική της La Liga και βρίσκεται στο +3 από την Σεβίλη, στην τρίτη θέση. Οι «ροχιμπλάνκος» δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στο σύνολο του Αλέξις, αφού χρειάστηκαν το γκολ του Ντιέγκο Κόστα στο 73ο λεπτό, για να πάρουν το τρίποντο.

Το συγκεκριμένο τέρμα, ωστόσο, σχολιάστηκε αρκετά αφού αρκετοί είπαν ότι πρόκειται για χέρι. Ο ίδιος, με δηλώσεις, είπε ότι δεν έκανε καμία παράβαση και το γκολ του είναι καθαρό. Με αυτό, βέβαια, η ομάδα του βγήκε από την δύσκολη θέση, καθώς από το 57ο λεπτό, ήταν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μάριο Ερμόσο.

Ο 31χρονος επιθετικός είπε: «Θα ήταν άλλο θέμα αν μου ακύρωναν το γκολ για οφσάιντ, αλλά δε χτύπησε στο χέρι μου. Είμαι ξεκάθαρος ότι δεν ήταν χέρι και είμαι χαρούμενος. Ήταν δύσκολο παιχνίδι μετά την κόκκινη κάρτα του Μάριο Ερμόσο. Ο στόχος μας ήταν να είμαστε στην τετράδα. Τώρα που το καταφέραμε αυτό κι έχουμε δύο ακόμα παιχνίδια πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε τη φόρμα μας. Ήταν καλό σημάδι που σκοράραμε από στημένη φάση. Είχαμε τον έλεγχο. Αυτό που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο το έκανε πιο δύσκολο αλλά με μία δόση νίκης πήραμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ