Εσπανιόλ – Εϊμπάρ 0-2

Εσπανιόλ – Εϊμπάρ 0-2

Με νίκη σωτηρίας έφυγε η Εϊμπάρ από την έδρα της Εσπανιόλ που ήδη έχει αποχαιρετήσει την πρώτη κατηγορία, κερδίζοντάς την με 2-0.

Η Εϊμπάρ έφυγε με το (υπερπολύτιμο) τρίποντο από την έδρα της Εσπανιόλ, επικρατώντας με 2-0 για την 36η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων ο Εντού Εσποζίτο, το ένα εξ’ αυτών κατευθείαν από την άσπρη βούλα, ενώ το άλλο με δεύτερη προσπάθεια ξανά από εκτέλεση πέναλτι.

Ο 23χρονος Ισπανός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα. Αρχικά άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης. Δέκα περίπου λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 360 λεπτό του ματς, ο διαιτητής καταλόγισε ξανά την εσχάτη των ποινών για την Εϊμπάρ, με τον Εντού Εσποζίτο να αναλαμβάνει και αυτή την εκτέλεση. Σε αυτήν, ο Ντιέγκο Λόπεζ είπε «όχι» αρχικά στον συμπατριώτη του, ωστόσο στην επαναφορά ο επιθετικός των φιλοξενούμενων δεν αστόχησε και έτσι έγραψε το τελικό 2-0.

Πλέον, η Εϊμπάρ «φιγουράρει» στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Λα Λίγκα με 39 βαθμούς, επτά πιο πολλούς από τις ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, η Εσπανιόλ, παρέμεινε στην τελευταία θέση με 24 βαθμούς, έχοντας αποχαιρετήσει ήδη την πρώτη κατηγορία.

Παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα του αγώνα: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ