Νεϊμάρ : Προσπαθεί ξανά να διορθώσει το λάθος με την Μπαρτσελόνα…

Νεϊμάρ : Προσπαθεί ξανά να διορθώσει το λάθος με την Μπαρτσελόνα…

Την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα συνεχίζει να επιθυμεί ο Νεϊμάρ.

Αποφασισμένος να ξαναδοκιμάσει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα είναι ο Νεϊμάρ μετά την περσινή αποτυχημένη του προσπάθεια. Είναι κοινό μυστικό πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έχει μετανιώσει την απομάκρυνση του από τη Βαρκελώνη και σύμφωνα με την Mundo Deportivo θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει, έχοντας απορρίψει την τελευταία πρόταση ανανέωσης που έλαβε από τους Παριζιάνους.

Πρόσφατα ωστόσο ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, δήλωσε πως μία τέτοια μεταγραφή όπως του Νεϊμάρ, είναι σχεδόν απίθανο να πραγματοποιηθεί το φετινό καλοκαίρι λόγω των πολλών οικονομικών επιπτώσεων που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός στις ομάδες.

Οι Καταλανοί φαίνεται πως ετοιμάζονται να βγάλουν στο «σφυρί» ποδοσφαιριστές όπως ο Κουτίνιο, Ντεμπελέ, Ράκιτις και Ουμτιτί ώστε να βάλει «ρευστό» στα ταμεία της.

Ο 28χρονος εξτρέμ είχε αποχωρίσει από τους «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι του 2017, όταν οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν έσπασαν την ρήτρα των 222 εκατομμυρίων ευρώ, καταρρίπτοντας και το ρεκόρ μεταγραφής που κατείχε μέχρι τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την απόκτηση του Πολ Πογκμπά. Ο Βραζιλιάνος είχε αγωνιστεί 186 φορές με τα «μπλαουγκράνα», έχοντας σκοράρει 105 γκολ, ενώ είχε και 77 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ