Σουάρες για Λαουτάρο και Νεϊμάρ : «Δεν αποκλείεται να αποκτηθούν»

Σουάρες για Λαουτάρο και Νεϊμάρ : «Δεν αποκλείεται να αποκτηθούν»

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε σε συνέντευξη του, για την πιθανή μεταγραφή των Λαουτάρο Μαρτίνες και Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα.

Ο Λουίς Σουάρες επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του και «αναγέννησε» την επιθετικότητα της Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος, σε συνέντευξη του στην «Mundo Deportivo» μίλησε για το θέμα των Νεϊμάρ και Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν θεωρεί απίθανο την απόκτηση και των δύο επιθετικών, ωστόσο, τότε θα είναι αρκετά δύσκολη η δουλειά του προπονητή. Συγκεκριμένα, για τον Αργεντινό φορ είπε: «Δεν με ενοχλεί που όλοι μιλάνε για την υπόθεση του. Είναι ένας παίκτης, ο οποίος έχει εξαιρετική απόδοση στην Ιταλία, κάτι που δεν είναι εύκολο για έναν Αργεντινό. Είναι ένας νεαρός παίκτης που πρέπει να έχει έμπειρους ανθρώπους στο πλευρό του. Δεν είναι εύκολο να έρθεις στην Μπάρτσα και να παίξεις έτσι. Κάποιος θα πρέπει να σου μάθει διαφορετικά πράγματα, εδώ, στις οποίες δεν είχε συνηθίσει έως τώρα, σε άλλες ομάδες. Βέβαια, κάποιος είναι πάντα εκεί για να βοηθήσει όλους τους καινούργιους παίκτες που έρχονται στην ομάδα».

Και στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο πρόβλημα είναι για τον προπονητή, ο οποίος θα πρέπει να λάβει δύσκολες αποφάσεις. Είναι σπουδαίοι παίκτες και ο Νεϊμάρ και ο Λαουτάρο. Είναι ευπρόσδεκτοι στον σύλλογο. Για τον Νεϊμάρ, όλοι γνωρίζουν τι παίκτης είναι. Ξέρει την αγάπη που έχει ο κόσμος, γι’ αυτόν. Είναι αλήθεια ότι η κατάσταση που ζει ο κόσμος τώρα, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, καθιστά περίπλοκη την μεταγραφή του, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ