Σιμεόνε : «Ελπίζω να παραμείνει μαζί μας ο Όμπλακ»

Σιμεόνε : «Ελπίζω να παραμείνει μαζί μας ο Όμπλακ»

Την παραμονή του Γιαν Όμπλακ στην Ατλέτικο Μαδρίτης επιθυμεί ο Τσόλο Σιμεόνε, μετά τα τελευταία δημοσιεύματα που τον συνδέουν με την Τσέλσι.

Να είναι κάτοικος Μαδρίτης και τη νέα σεζόν ο Γιαν Όμπλακ, ευελπιστεί ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά τις νέες «σειρήνες» από την Αγγλία. Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης μίλησε για τον ενδιαφέρον της Τσέλσι και ανέφερε πως είναι απολύτως φυσιολογικό να προσελκύει τα βλέμματα άλλων ομάδων.

«Είναι λογικό να ενδιαφέρονται άλλες μεγάλες ομάδες για τον Όμπλακ. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση είναι η αλήθεια. Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Ευρώπης, οπότε είναι αναμενόμενο να τον θέλουν και άλλες ομάδες. Είναι πολύ σημαντικός για τα αποδυτήρια και γενικότερα για την ομάδα. Κάθε χρόνο βελτιώνεται και ελπίζω να είναι εδώ και την επόμενη σεζόν» δήλωσε ο 50χρονος προπονητής των «ροχιμπλάνκος».

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας έχει κερδίσει τέσσερις συνεχόμενες χρονιές το βραβείο «Ζαμόρα» στη La Liga, ενώ πρόσφατα έγινε ο γρηγορότερος που φτάνει τις 100 ανέπαφες εστίες, στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ